Over Gemma

gemma_zwartHallo,

Ik ben Gemma.

Ik ben een vrouw die moeder werd op haar 25ste van een tweeling én zelf dochter en zus is.

Mijn vrienden en familie zijn superbelangrijk!

Ik ben actief én ondernemend, heb zin voor humor en ben vrijwel altijd positief en opgewekt.

Sinds PKD (polycistische nieren en lever) in mijn leven kwam, lukt het me steeds beter om naar mijn lichaam te luisteren. Zonder PKD rende ik vaak als een kip zonder kop door deze gekke wereld…op zoek naar iets….

Helemaal voor mijn droom gáán is het beste cadeau wat ik mezelf kon geven! Dromen, durven & doen!

Grote dankbaarheid gaat uit naar al de mensen die mij afgelopen jaar geholpen hebben en die mij nog altijd bijstaan met raad en daad.

Vrienden die ik kan bellen als ’t nodig is.
Een partner die naar me luistert midden in de nacht.
De kinderen en hun partners die me steeds met hun jonge, frisse blik de juiste kijk geven…
Alle mensen die linken en delen, liken en posten….

Dankjewel aan iedereen die meehelpt om door te zetten!

Thanks to all the South African friends who support me, who help and trigger me to find the best path to aid as much as possible destitute South-Africans by providing hope & opportunities, transforming passion-filled talents into high-quality products, generating income, leading to self-sufficiency!

Liefs,

Gemma 🙂

Lees meer over Gemma: download dit artikel.