WOW- ja, ik wil ook graag zo’n uniek Homestars’ STER-armbandje!

Koop een armbandje en help mee!

Speciaal gemaakt voor ons door Eufrasiajewels.nl! Zorg dat je zo’n uniek exemplaar te pakken krijgt en steun ons project in Zuid-Afrika!

Met de opbrengst van deze handgemaakte lederen armbandjes, help jij mee aan de verdere uitbouw van de kindercreche in de Township van Tulbagh, Zuid-Afrika. Jolene, de oprichtster van The light House, is in september 2017 gestart met de opvang van 3 kindjes uit de Township waar zij woont.

Nu 8 maanden later, vangt de Light House al rond de 20 kleintjes op. Er zijn drie groepjes: de babies, de peuters en de kleutertjes. Zo krijgen de ouders de gelegenheid om zich bij te scholen en werk te zoeken. Voor deze kleintjes is het een grote meerwaarde want nu worden zij voorbereid richting de lagere school waardoor er geen achterstand meer is ten opzichte van de andere kinderen uit het dorp.

Zonder middelen gaat dit niet. Homestars vzw helpt en support dit project vanaf het prille begin…de droom werd verteld….ondertussen lééft Jolene haar droom…!

Tijdens een wandeling met Jolène door de Township…toen wist ik het! Haar droom zal uitkomen! Veel kinderen zullen haar later dankbaar zijn! Zo zalig…om deel uit te maken én te helpen om deze mooie droom te laten léven….!

 

Help jij mee om hen te steunen zodat The Light House kan blijven bestaan en dat ze verder kunnen groeien?

 

                                   STEUN DE LIGHT HOUSE!

De armbandjes kosten €19,95 per stuk exclusief 5€ verzendkosten binnen Belgie, Nederland en Duitsland.

Het is echt leder met een STER als hangertje. De sluiting is een stevige magneet zodat je hem makkelijk alleen aan en uit kunt doen.

Door mij is hij inmiddels al bijna een jaar “getest” en hij is super!

Welke kies jij?

NR 1 (blauw).        NR 2 (roze).        NR 3 (zwart)

Speciaal gemaakt voor ons door Eufrasiajewels.nl! Zorg dat je zo’n uniek exemplaar te pakken krijgt en steun ons project in Zuid-Afrika!

Bestellen kan door overschrijving van €24,95 (19,95+5) met duidelijke vermelding van de nummer armband en je volledige adres op rekening nummer:

HOMESTARS VZW

BE21 73403942 0203

Binnen de week ontvang jij dan jouw armbandje, in een mooie verpakking, bij je thuis afgeleverd!

Alvast HARTelijk dank en véél plezier met jouw unieke Homestars’ STER-armband!